IMPLANTOLOGIE
Ce este implantologia?

Implantologia este o specialitate chirurgicala ce are rolul de a inlocui dintii lipsa sau grav afectati ce urmeaza a fi extrasi.

Se poate considera ca implantologia este posibilitatea obtinerii unei a III-a dentitii.

Ce presupune ?

Implantologia presupune o etapa clinica alcatuita din: o anamneza corecta alaturi de examenul clinic si examenul paraclinic (CT + analize de sange), urmata de o etapa chirurgicala.

Implantul in sine este un dispozitiv metalic care se insera in osul maxilar. Integrarea implantului in organism se face printr-un proces numit osteointegrare prin care implantul este inconjurat de tesut osos. Osteointegrarea se realizeaza intr-o perioada cuprinsa intre 3 – 6 luni. Perioadei de vindecare ii urmeaza etapa protetica care presupune aplicarea unui dispozitiv numit bont artificial, are va sustine lucrarea protetica.


Stabileste-ti o programare!


Programeaza-te acum la unul dintre speicalistii Albdent, folosind formularul de contact!


  In cabinetul nostru pacientii beneficiaza de un tratament dentar lipsit de durere cu materiale de ultima generatie, realizat de o echipa de medici stomatologi aflati in permanenta in contact cu noutatile din domeniu.

  Atmosfera relaxanta alaturi de profesionalismul echipei medicale si amabilitatea personalului vor face ca timpul petrecut in cabinetul nostru sa treaca intr-un mod placut.


  Contacteaza-ne acum!


  Telefon

  0268 314 131  Mobil

  0735 229 733  E-mail

  office@albdent-brasov.ro  Adresa

  B-dul Victoriei, nr. 15, Bl. 33,
  Sc. C, Brasov, Romania  © 2018 AlbDent. Toate drepturile rezervate.