ODONTOTERAPIE
Ce este caria dentara?

Caria dentara este cea mai des intalnita afectiune atat a dintilor temporari cat si a celor permanenti, care in anumite conditii de alimentatie si igiena orala duce la distrugerea substantei dure dentare. Netratarea cariei dentare poate avansa in profunzime ducand la afectarea vitalitatii dentare.

Care sunt simptomele?

 • durere la rece si dulce
 • coloratii maronii sau leziuni cavitare
 • inflamatii permanente a papilei interdentare

Cum se trateaza?

Odata instalat procesul carios nu mai poate fi oprit decat prin indepartarea mecanica a substantei cariate si obturarea cavitatii rezultate cu materiale specifice, care refac dintele din punct de vedere estetic si functional.

Filozofia noastra este de a avea o atitudine cat mai conservatoare in abordarea tratamentului cariei dentare, incercand sa pastram cat mai multa substanta dura dentara neafectata. Astfel ca printr-o tehnica de preparare minim invaziva si utilizarea tehnicii adezive de obturatie cu adezivi de ultima generatie, se reuseste indepartarea strictului necesar, adica a substantei dentare cariate si nimic mai mult.


Stabileste-ti o programare!


Programeaza-te acum la unul dintre speicalistii Albdent, folosind formularul de contact!


  In cabinetul nostru pacientii beneficiaza de un tratament dentar lipsit de durere cu materiale de ultima generatie, realizat de o echipa de medici stomatologi aflati in permanenta in contact cu noutatile din domeniu.

  Atmosfera relaxanta alaturi de profesionalismul echipei medicale si amabilitatea personalului vor face ca timpul petrecut in cabinetul nostru sa treaca intr-un mod placut.


  Contacteaza-ne acum!


  Telefon

  0268 314 131  Mobil

  0735 229 733  E-mail

  office@albdent-brasov.ro  Adresa

  B-dul Victoriei, nr. 15, Bl. 33,
  Sc. C, Brasov, Romania  © 2018 AlbDent. Toate drepturile rezervate.