PARODONTOLOGIE
Este o specialitate a medicinei dentare ce include profilaxia si diagnosticul si tratamentul bolilor ce afecteaza parodontiul, adica tesuturile care mentin dintele in vcavitatea bucala.

Boala parodontala este o afectiune inflamatorie cu caracte progresiv cauzata de bacteriile din placa bacteriana. Igiena orala corecta poate preintampina aparaitia bolilor parodontale sau progresia lor spre forme mai grave.

Profilaxia alaturi de controlul regulat joaca un rol foarte important in depistarea precoce a acestor afectiuni inflamatorii ireversibile.Stabileste-ti o programare!


Programeaza-te acum la unul dintre speicalistii Albdent, folosind formularul de contact!In cabinetul nostru pacientii beneficiaza de un tratament dentar lipsit de durere cu materiale de ultima generatie, realizat de o echipa de medici stomatologi aflati in permanenta in contact cu noutatile din domeniu.

Atmosfera relaxanta alaturi de profesionalismul echipei medicale si amabilitatea personalului vor face ca timpul petrecut in cabinetul nostru sa treaca intr-un mod placut.


Contacteaza-ne acum!


Telefon

0268 314 131Mobil

0735 229 733E-mail

office@albdent-brasov.roAdresa

B-dul Victoriei, nr. 15, Bl. 33,
Sc. C, Brasov, Romania© 2018 AlbDent. Toate drepturile rezervate.